Видин

Водещите новини в област Видин на 6 юни 2024

За времето от 5 часа на 5 юни до 5 часа тази сутрин полицейските служители реагирали на 15 сигнала (един от тях за нарушаване на нощната тишина).

При осъществяване на контролната си дейност проверили 155 лица и 99 моторни превозни средства. За констатираните нарушения съставили 19 акта и 51 фиша.

Пътнотранспортно произшествие

На 5 юни около 17 часа, на паркова алея пред ресторант в района на крайдунавския парк във Видин, 31-годишен водач на лек автомобил „Ауди“ с видинска регистрация при движение на заден ход бутнал движещата се по алеята 86-годишна пешеходка, която паднала и ударила ръката си.

Шофьорът транспортирал жената в ЦСМП, при прегледа медиците констатирали фрактура на лявата ръка. Тестовете с технически средства на водача не са отчели наличие на алкохол и наркотици. Разследващите извършили огледи на местопроизшествието и автомобила.

По случая е образувано досъдебно производство.

Пожари

На 5 юни в 17.50 часа постъпил сигнал за пожар в масивна селскостопанска постройка в с. Пешаково.

Пристигналите на адреса два екипа на РСПБЗН-Видин потушили пламъците. Огънят унищожил 600 кв.м от покривната конструкция, около 300 кв.м от сградата и домашно имущество. Спасени били четири сгради и лек автомобил.

Причината за пожара – небрежност при боравене с открит огън от страна на собственика.

Снощи, след постъпил сигнал в 20.22 часа, екип на РСПБЗН-Видин е гасил запалени отпадъци в частен имот в града. При пожара няма нанесени материални щети.

5/5 - 1 гласа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *