За нас

PROnovini.com е новинарска медия от ново поколение. Идеята, която е залегнала зад създаването му, е идеалистична, съчетавайки огромната надежда българина да успее да получава актуални новини от България и света, както и да открива вести, които трудно би намерил на друго място.

Не очаквайте този сайт да се превръща в поредния безмислен ежедневен новинарник, нито пък да публикува измислени и жълти новини без всякаква логика. Ние уважаваме личното пространство на българина, но бъдете сигурни, че онова, което е важно за обществото, ще бъде отразено, дори и понякога да навлизаме малко по-дълбоко … в анализите и достъпването на информацията.

Целите на PROnovini.com

Желанието на екипа, стоящ зад PROnovini.com, е да постигнат хармония в обществото, отразявайки възможно най-пълноценно местните новини, в повечето случаи изпратени от наши читатели, както и глобалните събития, които оказват влияние върху живота на всеки човек в определен аспект.

България е едновременно малка и голяма. А ние имаме желание да покрием всяко място и кътче и да се превърнем в глобалната медия на нашата велика страна. Тъй като не разполагаме с неограничен брой редактори, няма как от самия старт да покрием цялата тази територия.

Поради този факт трябваше да вземем решение откъде да стартираме. След анализ на пазара, но и не само! Анализ и на населението и неговите нагласи, решихме че ще започнем поетапно разрастване на медията, стартирайки от Северозападна България.

По този начин ще покрием новинарския поток на онези хора, които страдат доста – от безработица, безпаричие, грабежи, своеволия …. и ще се опитаме да им докажем, че съществува и по-добър живот.

Заключение в няколко думи

Акцент в новинарската медия PROnovini.com ще бъдат позитивните новини, създаването на усмивки, споделянето на всички онези безплатни възможности за по-добър живот и …. няколко други изненади.

Бъдете търпеливи! Бъдете усмихнати! Бъдете благодарни!

Ние сме тук, за да ви помогнем да бъдете и по-щастливи. Странно е да го прочетете от новинарски сайт, но е самата истина. Ще се убедите сами.