БелоградчикВидин

Водещите новини в област Видин на 21 юни 2024

На 20 юни в РУ-Белоградчик е образувано бързо производство, за това, че  около 16.00 часа на същата дата в село Репляна 18-годишен водач управлява колесен трактор „МТЗ“ без поставени държавни контроли номера.

На 20 юни около 03.40 часа, на улица „Безименна“ в Южна промишлена зона на град Видин полицейски служители спрели за проверка лек автомобил „Фолксваген Голф“ с видинска регистрация, лична собственост, управляван от 48-годишен мъж от град Видин.

При тестване с дрегер пробата отчела наличие на алкохол 2.20 промила. Мъжът е дал и кръвна роба за изследване. В ОДМВР-Видин е образувано досъдебно производство. Автомобилът е иззет по надлежния ред, а извършителят е задържан в РУ-Видин за срок до 24 часа.

За времето от 5 часа на 20 юни до 5 часа тази сутрин полицейските служители реагирали на 23 сигнала (четири от тях за нарушаване на нощната тишина). При осъществяване на контролната си дейност проверили 226 лица и 148 моторни превозни средства. За констатираните нарушения съставили 19 акта и 34 фиша.

Моля, оценете

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *