ВидинКула

Водещите новини в област Видин на 1 юли 2024

За времето от 5 часа на 30 юни до 5 часа тази сутрин полицейските служители реагирали на 15 сигнала (седем от тях за нарушаване на нощната тишина). При осъществяване на контролната си дейност проверили 88 лица и 66 моторни превозни средства. За констатираните нарушения съставили 4 акта и 18 фиша.

Пътнотранспортно произшествие

На 28 юни в 14 часа на тел.112 постъпил сигнал за пътнотранспортно произшествие на главен път Е-79. 27-годишен видинчанин – водач на мотоциклет „Сузуки“, движейки се в посока ТЕЦ-Видин предприел маневра изпреварване, изгубил контрол над управлението и се блъснал в задната част на полуремаркето на влекач „Даф“. Мотоциклетистът е загинал на място. По случая е образувано досъдебно производство.

Пожари

На 29 юни огнеборците реагирали на два сигнала за пожари без материални щети. Екипите гасили запалени сухи треви в областния град и запалено стърнище в землището на с. Гара Орешец.

На 30 юни в 22.16 часа постъпил сигнал за пожар в апартамент в гр. Кула. Пристигналите на адреса два екипа на местната пожарна служба потушили пламъците. Огънят унищожил мебели и техника, опушени били около 100 кв.м стени. Причината – неизправна газова бутилка.

Моля, оценете

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *