Монтана

Победителите в конкурса Шарена Трапеза в Монтана са известни

Повече от 20 човека взеха участие в изминалия конкурс „Шарена трапеза“, който се проведе в Младежкия дом в Монтана.

Всички участници се бяха постарали и представиха отлично изглеждащи основни ястия, предястия и десерти. Те се харесаха страшно много от журито и всички гости на конкурса.

Кметът Златко Живков взе дейно участие, откривайки конкурса в 11:00 часа. Професионалното жури, което се състоя от Ели Лозанова, Петя Младенова, Венцислав Светославов и Калина Ерденкова, оцени както вкуса, така и визията на всяко от ястията.

най-малкият участник беше на 10 години, а най-възрастният – на 84 години. Поздравления за всички участници, тъй като наистина се бяха постарали доста!

Победител в „Предястия“ стана Рангел Борисов, който беше приготвил ръло от тиквички. Негови подгласници останаха Жана Стоянова и Цветелина Иванова.

В „Основния ястия“ победата отново беше за Рангел Борисов с неговото свинско месо ветрило. На второ и трето място останаха Магдалена Христова и Жана Стоянова.

При „Десерти“ победата се присъди на чийзкейка на Йорданка Панова. Нейни подгласници останаха Магдалена Христова и групата на IV б клас от ОУ „Христо Ботев“ в Монтана.

За всички участници имаше предвидена диплома, поощрителни награди и предметни такива за победителите.

5/5 - 1 гласа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *