МонтанаКултура

Коледните концерти в Монтана започват на 14 декември

Младежкият дом в Монтана е подготвил пищна програма за Коледните празници. Първата изява на формациите е на 14 декември от 18:00 часа в голямата зала. Концерта носи празничното име „Да бъде Коледа“ .

Участниците са: танцова формация “Dance machine”, рок група „Sweet poison”, клуб по спортни танци „Астра“, танцов ансамбъл „Младост“ и певческа група „Пъстренец Jr.” Те ще се погрижат да поставят усмивки на лицата на всички присъстващи.

На 15 декември на площад „Жеравица“ Община Монтана организира празнична програма с концерта „Коледно настроение“ на откритата сцена. В нея ще вземат участие формациите на Младежки дом. Началният час е 17:30, а при лошо метеорологични условия, ще се състои в Младежкия дом. Ще има и изненада за публиката, подготвена от клуб по приложни изкуства „Дорос“.

На 17 декември отново на сцената на Младежкия дом от 10:30 часа ще се проведе концерт – фолклорна продукция „От нас веселие, от Бога здраве“. В него ще вземат участие Представителен танцов ансамбъл „Младост, ДГ №1 „Щастливо детство“ и сборна група от другите детски градини. За още по-добро настроение ще се погрижи групата за фолклорни хора при VI СУ „Отец Паисий“.

На 22 декември за последно през 2022 г. любителите на танцовото и певческото изкуство ще могат да се насладят на празничен концерт. От 19:00 часа в голямата зала на Младежки дом – Монтана, талантите от танцова формация „Младост“ и славейчетата от „Пъстренец Jr.“ ще се погрижат да затвърдят празничното настроение и коледната емоция.

Заповядайте на коледните концерти, за да внесете празнично настроение в душите си и да се заредите с положителна емоция!

 

Моля, оценете

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *